Epistelgudstjenester

Betegnelsen "Epistelgudstejenester" dækker over  en række eftermiddagsgudstjenester i Hirtshals kirke, hvor sognepræst Bjarne Hougaard prædiker over den tekst fra Det Nye Testamente, der er knyttet til dagen, men som ikke er hentet fra evangeliernes beretninger om Jesu liv.

De fleste gange er de hentet fra de breve, som Paulus, Peter, Jakob eller Johannes skriver til de første kristne menigheder (de kaldes også netop for epistler). Enkelte gange kan teksterne dog også være hentet fra andre dele af Det Nye Testamente.

Ved at benytte disse tekster, kan de få lov til at kaste et andet lys ind over den tid og det liv, som vi lever i dag.

Ved alle epistelgudstjenester er der mulighed for nadver.

Se oversigt over planlagte epistelgudstjeneter herunder

Der er ingen begivenheder.