Begivenheden har allerede fundet sted.

Støttekoncert for ofrene i Ukraine, med to nordiske troubadourer, Hans Jørgen Østerby og Hans Inge Fagervik

MAR

Onsdag d. 16. marts 2022, kl. 19:30
Emmersbæk Kirke, Asger Højlundsvej, 9850 Hirtshals

To nordiske troubadourer i skøn samklang I et par uger i marts tager de to yderst erfarne sangere og sangskrivere, norske Hans Inge Fagervik og danske Hans Jørn Østerby på en fælles tur i Danmark. Hans Inge er ganske vist norsk men har adskillige gange – ikke mindst i 80’erne og 90’erne – besøgt Danmark. Mange her i landet har en stor forkærlighed for Fagerviks gribende og ligefremme måde at præsentere sine stærke sange på. Ved siden af sig har han sin danske pendant, Hans Jørn Østerby. Han er kendt i brede kredse for sine sange om det skrøbelige menneskeliv med dets tro og dets kampe. Hans Jørn er også kendt for sine sjove og lærerige forestillinger for børn og voksne. Begge de to troubadourer har gennem årene fået stor erfaring med koncerter for udsatte eksistenser. Mennesker, for hvem livet blev et ridt ned ad knuste drømmes gader, har ikke sjældent fundet en klangbund i Fagerviks og Østerbys sange. Til sammen har de to noget i retning af 100 års erfaring på de skrå brædder, og det bliver helt sikkert både gribende, hyggeligt, morsomt og opbyggeligt, når de to i fællesskab kaster sig over hinandens sange.

Om koncerte onsdag den 16/3 kl. 19.30, gæster de to troubadourer, norske Hans Inge Fagervik og danske Hans Jørn Østerby Emmersbæk Kirke. Det er to yderst garvede og erfarne kunstnere, vi får på besøg. Sammen laver de en hjertevarm, vedkommende og humoristisk koncert, hvor de synger deres sange, fortæller den gode historie til og tager os med på en rejse gennem sjæl og sind. Vi bliver taget med ind i maskinrummet, hvor sangene bliver til, og hvor tankerne om livet, troen, kampen og glæden samler sig til tekst og melodi. Kom og oplev en dejlig koncert og få en musikalsk oplevelse, der lader eftertænksomheden blive siddende i sindet længe efter

Efter koncerten er der en let forfriskning i de tilstødende lokaler.

Vi glæder os til at se dig,

Billetpris er kr. 100 og kan købes på forhånd ved at klikke her eller på dagen ved indgangen