Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert med Hjørring Kammerkor i Hirtshals Kirke

MAR
23

Koncert med Hjørring Kammerkor i Hirtshals Kirke


Torsdag d. 23. marts 2023, kl. 19:30
Hirtshals kirke, Kirkegade, 9850 Hirtshals
Hjørring Kammerkor
50,- (Børn gratis)
Koncert med Hjørring Kammerkor i Hirtshals Kirke

Hjørring Kammerkor er et blandet kor med 27 musik- og sangglade sangere, der kommer fra hele Vendsyssel. Repertoiret består af både dansk og udenlandsk kormusik med hovedvægten på a cappella værker. 

Korets dirigent Anne Mette Vennegaard er uddannet kor- og ensembleleder fra Nordjysk Musikkonservatorium og organist ved Gug Kirke. 

I forbindelse med korets 40-års jubilæum i 2018 havde de formået Bendt Astrup og Henrik Baloo Andersen til at skrive ny musik til fejringen. I 2022 medvirkede koret i Henry Purcells King Arthur på Vendsyssel Teater og i Folkekirkens Hus i Aalborg. King Arthur er en såkaldt semiopera, så her slog kammerkoret sig løs på scenen sammen med Ensemble Zimmermann, solister samt en skuespiller. Koret er således ikke bange for at udforske og udfordre forskellige genrer.

Koncerten i Hirtshals kirke bliver en mere traditionel korkoncert. Der bliver lejlighed til at høre et skønt forårsprogram med musik af danske og nordiske komponister. Kirkens gode akustik vil bære med på kendte klassiske sange og salmer, der netop er en del af korets kernerepertoire. Derudover har koret gerne nyere kormusik af f.eks. John Høybye, Knut Nystedt, Niels la Cour, Chr. Dyrst, og Bendt Astrup på programmet.

Vel mødt til en aften med vellyd for øregangene og spirende forårsstemning til sjæl og sind.

Entré til koncerten er 50 kr. (Børn gratis)
klik her for billetkøb

Billetter kan også købes på dagen ved indgangen.

Efter koncerten er der efterspil i kirkecenteret.