Konfirmation

Konfirmation

Konfirmander

Alle børn i Hirtshals sogn, som går i 7. klasse - eller som i alder svarer til 7. klasse - kan blive konfirmeret i en af sognets kirker.

Konfirmationsforberedelsen vil finde sted i konfirmandstuen ved den kirke, hvor konfirmationen skal finde sted.
Undervisningen vil derfor ikke foregå i de faste klasser fra skolen, da eleverne i de enkelte klasser konfirmeres i forskellige kirker i  området.

Spørgsmål om konfirmationsforberedelsen kan rettes til en af præsterne.

Alle tilmeldte konfirmander vil få besked om, hvornår undervisningen begynder.

Konfirmationsdatoer

Datoerne for de kommende års konfirmationer fremgår af skemaet herunder.

Som udgangspunkt afholdes konfirmationen den nævnte dato kl. 10.00, men hvis der er mange tilmeldte kan det blive aktuelt at dele holdet op så tidspunktet bliver ændret. 
Dette  meddeles forældrene efter opstart. 

Tilmelding til konfirmation kan finde sted herTilmelding skal først ske i perioden 1. april - 30. juni året før konfirmationen!

Bemærk du skal bruge NEMid for at tilmelde dit barn, og begge forældre skal godkende, med mindre en af forældrene alene har forældremyndigheden. 

Kan du ikke benytte Nemid vil vi bede dig benytte denne formular - hvor du bedes anføre barnets cpr. nr. og kontaktperson(er) - oplysningerne bliver krypteret.

 
Årstal Hirtshals kirke Emmersbæk kirke   
2024

28. april

     5. maj 

2025

27. april

     4. maj 

2026*

26. april

     lørdag d. 25. aprl 

2027*

søndag d. 25. april

     lørdag d. 24 april 

* Bemærk datoen for konfirmation i emmersbæk kirke i 2026 har været meldt ud til en anden dato tidligere . Det er ændret til 25. april 2026.

I forbindelse med konfirmationen er det muligt at søge konfirmandhjælp hos Hirtshals menighedspleje, gennem formularen her